Inschrijven voor Voetbalgolf Oranje

Een feest geven bij voetbalgolf Oranje

Unieke locatie van Voetbalgolf Oranje

Een feest geven op een unieke locatie? In de prachtige natuur van Oranje vindt u Voetbalgolf Oranje. Voetbalgolf Oranje biedt u een prachtige omgeving van 25.000 m² in een bosrijke omgeving. We hebben een mooie horecagelegenheid met groot terras waar u na het actief zijn in een relaxte omgeving heerlijk kunt relaxen. U kunt ons vinden tegenover Speelstad Oranje

Feest voor elke gelegenheid

Voetbalgolf Oranje biedt u een locatie voor elke gelegenheid. Of u nu een vrijgezellenfeest geeft, een familiefeest, teambuilding, een personeelsfeest of een kinderfeest; iedereen kan bij ons terecht. Ook voetbalverenigingen en scholen zijn altijd welkom om een feest te geven.

Inclusief arrangementen

U kunt ervoor kiezen om lekker na te borrelen na het feestje of een heerlijk te dineren met uw gasten. U kunt contact opnemen met ons om de mogelijkheden met betrekking tot de arrangementen te bespreken. Bekijk onze arrangementen voor meer informatie.

grote groepen zijn welkom bij Voetbalgolf Oranje

Of u nu voor uw bedrijf een feest wil organiseren of voor de plaatselijke voetbalclub; wij verhuren onze locatie voor iedereen, altijd inclusief voetbalgolf.  Iedereen is welkom. Ook de grotere groepen.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

ATTENTIE.... WIJ ZIJN GESLOTEN VAN 24 JULI TOT EN MET 17 AUGUSTUS 2017.

Boekingen voor na onze vakantie kunt u gewoon via de website doorgeven. U krijgt altijd naast het automatische bericht, een persoonlijke mail van ons.

TOT NA DE VAKANTIE!! 

                     2 koppen koffie
                     + appelgebak
Voor maar 4 euro

Ons adres: 

Oranje 7
9416 TA Oranje
Nederland
06 20 09 94 68.
 
Sitemap

06- 20 09 94 68

Speler v/h Jaar

Ron Janzen

(39 schoten)

Voetbalgolf Oranje

Openingstijden Voetbalgolf Oranje

" Wij hebben genoten met de hele familie bij Voetbalgolf Oranje. "

- Jesse Huitinga

Voetbalgolf Oranje
Facebook Voetbalgolf Oranje
Twitter Voetbalgolf Oranje