Inschrijven voor Voetbalgolf Oranje

Voetbalgolf spelen bij Voetbalgolf Oranje in Drenthe

wat is de bedoeling bij voetbalgolf?

Voetbalgolf OranjeBij voetbalgolf is het de bedoeling om in zo weinig mogelijk schoten de voetbal in de hole te schieten. Degene die de 18 holes in zo min mogelijk schoten doet is de winnaar. De baan is geschikt voor zowel jonge spelers als volwassenen. Diegene met de beste score verdient een plekje op onze website, dus kom het allemaal proberen. Iedereen is welkom bij ons in Drenthe!

Het terrein van Voetbalgolf Oranje

In de mooie natuur van Drenthe tegen het Hiekerveld aangelegen vindt u Voetbalgolf Oranje. Tegenover Speelstad Oranje!

Voetbalgolf Oranje in Drenthe biedt u in een prachtige omgeving van 25.000m² alle faciliteiten voor een geslaagd dagje uit. Het terrein bestaat uit 18 holes met elk een andere uitdaging. Zo heeft elke hole een andere hindernis en moeilijkheidsgraad wat het net even wat uitdagender maakt. De hindernissen variëren van een normale hole tot het scoren door tunnels of over grote netten.

U gaat in groepjes van maximaal 8 personen de baan op, dit kan met meerdere groepen tegelijk. Voetbalschoenen zijn niet nodig, maar mogen wel.

Arrangementen bij Voetbalgolf Oranje

U kunt bij ons heerlijk na borrelen of dineren na het voetbalgolfen. Zo kunt u nog even nagenieten van de sportieve dag die u heeft gehad. Bekijk hier onze arrangementen.

Of u nu met een groep wilt voetbalgolfen of met z’n tweeën, het kan allemaal. Dit is een sportief uitje voor iedereen. Inschrijven kan via het formulier.

Tot ziens bij Voetbalgolf Oranje in Oranje in Drenthe.

ATTENTIE.... WIJ ZIJN GESLOTEN VAN 24 JULI TOT EN MET 17 AUGUSTUS 2017.

Boekingen voor na onze vakantie kunt u gewoon via de website doorgeven. U krijgt altijd naast het automatische bericht, een persoonlijke mail van ons.

TOT NA DE VAKANTIE!! 

                     2 koppen koffie
                     + appelgebak
Voor maar 4 euro

Ons adres: 

Oranje 7
9416 TA Oranje
Nederland
06 20 09 94 68.
 
Sitemap

06- 20 09 94 68

Speler v/h Jaar

Ron Janzen

(39 schoten)

Voetbalgolf Oranje

Openingstijden Voetbalgolf Oranje

" Wij hebben genoten met de hele familie bij Voetbalgolf Oranje. "

- Jesse Huitinga

Voetbalgolf Oranje
Facebook Voetbalgolf Oranje
Twitter Voetbalgolf Oranje